Ние имаме перфектния подарък за мъж. Вижте нашите 5 предложения, които ще ви спестят време и усилие в търсене и лутане по магазините, а резултата ще бъде наистина добър и запомнящ се. Мъжете обичат подаръците, които са практични и ще им влязат в употреба. 

Подарък за мъж

Очилата предлагани от BetterVision са в най-разпознаваемите стилове в историята на слънчевите очила – Авиатор и Класически. Изберете класически чифт слънчеви очила с черна рамка и разнообразие от стъкла (лещи) включително жълти стъкла за нощно шофиране, Blue Light стъкла за нощно шофиране или фотохромни стъкла, променящи цвета си при ярко слънце или мъжки очила за компютър.

1. Подарък за мъж – очила за шофиране

Мъжете обичат и да шофират! Очилата за шофиране са идеалният подарък за рожден ден или годишнина за любимия мъж, защото едва ли има шофьор, който да не носи очила при шофиране в ярко слънце. Все по-популярни стават и жълтите очила за шофиране нощно време или по време на мъгла. Също се предлагат и стъкла с леко син нюанс на стъклата, предпазващи от отблясъци по време на шофиране нощно време.

Всички модели мъжки очила за шофиране

 

2. Подарък за мъж – очила за компютър

Очилата за компютър са перфектния подарък за мъж, който работи на компютър. Стъклата, които ние изрязваме и поставяме професионално на рамките имат защита от синята светлина и UV защита и това ги прави подходящи за носене както в офиса пред компютъра, така и навън.

Леко синия нюанс на стъклата придават изтънчен вид, защитават очите и успокояват симптомите на синдрома на компютърното зрение. Всички знаем колко изморително може да бъде стоенето с часове пред видео дисплеи (монитори, лаптопи, таблети, телефони), да не говорим, че офис осветлението е един от най-големите източници на синя светлина, която не може да бъде блокирана по никакъв друг начин освен очила.  

Всички модели мъжки очила за компютър

 

3. Подарък за мъж – слънчеви очила

Слънчевите очила също са страхотен подарък за мъж. Те са полезни, забавни и модерни и за разлика от облеклото, не можете да обидите някого, купувайки неправилен размер. Трябва обаче да обърнете малко допълнително внимание, ако се опитвате да намерите перфектния чифт слънчеви очила за вашия любим мъж.

Независимо дали е Коледа, неговия рожден ден, годишнина или просто защото го обичате и искате да защитите прекрасните му очи, наистина не можете да сбъркате с подаръка от слънчеви очила, ако следвате тези съвети за намиране на идеалните очила за подарък за мъж.

Погледнете лицето му

Обичате да гледате лицето му, така че тази част не би трябвало да е проблем, но ние не говорим само за това да го гледате любовно. Погледнете формата на лицето му. Това ще ви даде добра идея какъв тип рамка да търсите.

Ако лицето му е продълговато, избягвайте моделите очила тип авиатор, тъй като те могат да направят лицето му да изглежда още по-дълго. Вместо това пробвайте с модел с правоъгълна форма или класически слънчеви очила. По-широките форми ще балансират лицето му и ще го направят да изглежда по-пропорционално.

Ако той има квадратно лице с широка, силна челюст, потърсете слънчеви очила със заоблени форми. Контрастът между меките ръбове на слънчевите очила с твърдите линии на лицето му ще бъде ласкателен и мъжествен.

Ако лицето му е кръгло, отидете на правоъгълни или квадратни рамки, за да му придадете по-строен, по-изрязан вид. Ако той има широко чело и тясна челюстна линия, изберете очила за подарък, които са по-широки в долната част, за да балансирате повече чертите му.

Ако има овално лице, небето е границата – той може да се измъкне с почти всяка форма, а вие лесно ще изберете подарък за мъж а си.

И не на последно място – Вижте размерите на други негови очила:

Размерите на слънчевите очила се измерват в три числа: ширина на стъклата, ширина на моста за носа и пълна ширина на рамките. Така например можете да видите слънчеви очила с размер 55 – 17 – 135. За тях всеки всяко стъкло е широко 55 мм; мостът е широк 17 мм, а общата ширина на стъклата е 135 мм.

  Всички модели мъжки слънчеви очила

   

  4. Подарък за мъж – Очила за четене

  Ако вашата половинка е на възраст над 40 години, то вече може да сте забелязали, че човек на тази възраст може да има нужда от очила за четене. Не за постоянно носене, но най-вече при четене в по- слабо осветени стаи, при липса на достатъчно светлина в кухнята, в магазина или просто бързо да прочете даден текст и да продължи с нормалните си ежедневни занимания. Повечето мъже не биха си купили специални очила за четене, нито биха отишли на очен лекар докато могат да се справят с малко повече напрягане или леко присвиване на очите или преместване на текста на по-светло.

  Нашето предложение за подарък за мъж над 40 години е – очила за четене, които може лесно да бъдат закрепени за телефон или да се носят в джоба без да се използват за постоянно, а само в момент на нужда.

  Всички модели очила за четене

   

  5. Подарък за мъж – Цветни лещи за очи

  За по-смелите и дръзки мъжки половинки, можете да изпробвате податък – цветни лещи за очи. Това е наистина смело решение, но резултатите може да бъдат повече от интересни!

  Всички модели цветни лещи за очи