Ние имаме перфектния подарък за жена. Вижте нашите 5 предложения, които ще ви спестят време и усилие в търсене и лутане по магазините, а резултата ще бъде наистина добър и запомнящ се. Все повече жени обичат подаръци, които са красиви, стилни, практични и ще им влязат в употреба. Все повече жени работят на компютър и обичат и да шофират! Ние имаме перфектния подарък за тях – очила подходящи както за работа така и за шофиране и разходки.

Подарък за жена

1. Подарък за жена – очила за компютър

2020 г. промени начина, по който хората виждат и правят нещата, като повечето от нас работят или учат от вкъщи, което директно води до прекарване на продължителни периоди от време пред цифрови екрани.

Синята светлина е спектър от светлина, който се намира главно в светлината от слънцето, но присъства и в различни видове екрани. Излагането на изкуствена синя светлина за дълго време причинява напрежение в очите, червени очи и други проблеми с очите.

Много жени и мъже работят по цял ден пред компютър или пред някакъв вид видеодисплеи – монитор, телевизор или на работното им място има изкуствено офис осветление. Луминисцентното осветление измаря очите и на края на деня се чувста умора и тежест. Очилата за компютър блокиращи синя светлина са идеален начин вашата любима да се чувста още по-добре на работното си място.

Всички модели дамски очила за компютър

 

2. Подарък за жена – слънчеви очила

Слънчевите очила са забавен начин да добавите аксесоар към тоалет, като същевременно предпазвате очите си от вредните UV лъчи. Универсалността им ги прави чудесен подарък за любим човек. Има безброй стилове, от които да избирате, но е добра идея да инвестирате в подаряване на дизайнерски слънчеви очила.

Всички модели дамски слънчеви очила  

 

3. Подарък за жена – очила за шофиране

Очилата за шофиране са идеалният подарък за рожден ден или годишнина за любимата жена, защото едва ли има шофьор, който да не носи очила при шофиране в ярко слънце. Все по-популярни стават и жълтите очила за шофиране нощно време или по време на мъгла. Също се предлагат и стъкла с леко син нюанс на стъклата, предпазващи от отблясъци по време на шофиране нощно време. Очилата за шофиране предлагани от BetterVision са в най-разпознаваемите стилове в историята на слънчевите очила – Авиатор и Класически. Изберете класически чифт слънчеви очила с черна рамка и разнообразие от стъкла (лещи) включително жълти стъкла за нощно шофиране, Blue Light стъкла за нощно шофиране или фотохромни стъкла, променящи цвета си при ярко слънце.

Всички модели дамски очила за шофиране

 

4. Подарък за жена – Очила за четене

Ако вашата половинка е над 40 години или има нужда от очила с диоптър, то ние можем да ви помогнем да изберете правилния подарък. Предлагаме над 100 модела очила с диоптър за мъже и за жени. Всички очила са със защита от синя светлина и може да бъдат с диоптри от +1.00 до +3.00. Очилата са перфектно решение както за постоянно носене при работа с видеодисплеи така и при работа с документи и четене.

Всички модели очила за четене

 

5. Подарък за жена – Цветни лещи за очи

Мислите ли, че цветните контактни лещи са само за официално облекло? Помислите отново – те са перфектен подарък за жена! Ако някога сте си мечтали да видите как би изглеждала вашата половинка с прекрасен зелен поглед или красиви сини очила, тогава трябва да разгледате нашата колекция от контактни лещи с естествен вид! Цветните лещи са забавни, красиви и са прекрасен и неочакван подарък.

Всички модели цветни лещи за очи