Плащане и доставка на продукти закупени от BetterVision.bg – Сайтът за по-добро Зрение!

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставка:

Доставка на следващия ден се отнася за всички поръчки, подадени преди 14:00 ч. от понеделник до петък. Поръчки след 14:00 часа ще бъдат обработени на следващия работен ден. Поръчки, направени след 14 часа в петък, ще бъдат обработени на първия ден от следващата седмица. BetterVision.bg се стреми да доставя всички продукти в рамките на 1-3 работни дни в повечето случаи. Ако има очаквано забавяне на доставката на даден продукт, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви информира. Поръчките се изпращат чрез куриерска фирма Speedy, Рапидо или Еконт до най-близкия до Вас офис на куриерската фирма. Ние ще положим всички усилия, за да изпълним в разумни срокове Вашата поръчка, но ние няма да носим отговорност за загуби, причинени при късно доставяне. Ако продуктите не са доставени в рамките на предполагаемото време за доставка, което цитираме, моля свържете се с нас по телефона или по електронна поща и ние ще се опитаме да гарантираме, да получите поръчката си възможно най-бързо или, ако желаете, може да отмените поръчката си. Моля, имайте предвид, че докато пратките, изпратени с международна въздушна поща, обикновено пристигат в рамките на 4-10 работни дни, някои пратки може да отнемат повече време. Моля, поръчайте от BetterVision.bg достатъчно време предварително, за да предотвратите всяка загуба или разочарование, произтичащи от времето за доставка, тъй като не можем да бъдем отговорни за това.

БЪЛГАРИЯ

Ценa на доставка за всяка поръчка:

  • До офис на Спиди или Рапидо – от 3.50 до 5.99 лв;
  • До точен адрес в цяла България – 4.90 до 9.00 лв;
  • До офис на Еконт – от 5.99 до 7.99 лв.

За поръчки на очила и рамки за очила над 150 лв доставката до офис на куриер е безплатна за България.

Приблизителна цена за доставка за поръчки на стойност 50 лв.: ~4.00 лв.- 5.99 лв.

Моля имайте предвид, че големите фирми за доставка Еконт и Спиди обновяват ценовата си листа спрямо цената на горивото в България. Поради тази причина, може да има разлики в цените на доставките всеки месец. Благодарим за разбирането.

BetterVision.bg доставя до всички международни дестинации.

Ще бъдете известени за разходите и сроковете за доставка, по време на обработка на Вашата поръчка, когато наш сътрудник се свърже с Вас по телефона.

Плащане

След като получите пратката в най-близкия офис на куриерска фирма Speedy или Rapido, вие можете да отворите и прегледате продукта. След като се уверите, че това, което сте поръчали е налично, трябва да заплатите сумата за поръчката на служителите в офиса на куриерската фирма (наложен платеж).

Всички посочени цени са в български лева с включен ДДС.

Условия за връщане на стока

Може да се запознаете с условията за връщане на стока от тук.

Елементи, повредени при доставка

Ако по време на доставка има повреди на Вашите продукти и стоки, моля, свържете се с нас още при отваряне на пратката в куриерската фирма. Съобщете ни за щетите в рамките на 3 работни дни, ако сте взели продукта и сте го отворили у дома си на по-късен етап. Ако елементите са явно повредени при получаването им, най-добре е да подпишете съответно текста за обратна доставка на превозвача. Продуктите трябва да се върнат в оригиналната опаковка заедно с всички аксесоари и документация. След като ги получим обратно в нашия склад, можем да заменим продукта или напълно да анулираме поръчката Ви.

За контакти с нас:

Телефонен номер: 0885 18 13 95
Имейл адрес: office@bettervision.bg
FaceBook: https://www.facebook.com/BetterVision.bg/