БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна

Очила за компютър

Показване на 1–12 от 67 резултата

Филтри
1 2 3 4 5 6

 

Очила за компютър – Мъжки, Дамски, Детски

Очила за компютър - Мъжки, Дамски, Детски

Чувствате ли дразнене или сухота в очите след дълъг работен ден пред компютъра? Или може би чувствате умора и имате усещането за чуждо тяло в очите си? Или пък усещате главоболие в края на работния ден? Много от тези проблеми може да са свързани с прекомерната работа пред различни видео дисплей – компютри, телевизори, лаптопи, таблети и дори мобилни телефони. Всички те, а и изкуственото осветление в офис помещенията са източник на синя светлина която напряга, измаря и вреди на зрението Ви. На помощ идват специално създадени очила за компютър без диоптър, но с филтри блокиращи вредните лъчения и синята светлина и намаляващи умората след натоварен работен ден пред компютъра с до 90%.

В днешния технологичен свят животът ни зависи от използването на компютри, таблети и смартфони. Очилата за компютър без диоптър са безценен защитник на Вашето зрение. Дори в момента, посещавайки нашия сайт, четете от видео дисплей, излъчващ синя светлина. А може би сте в офис където има изкуствено осветление – и то също е източник на синя светлина.

Източници на синя светлина

Източници на синя светлина

Знаете ли колко често мигате по време на работа пред компютър?

Всеки от нас мига от 12 до 15 пъти в минута, но когато се намирате пред екрана на компютъра, този брой намалява драстично до 3 – 4 пъти в минута.

Стъклата на очилата за компютър може да имат различни покрития, цветове и нюанси. За максимален комфорт при гледане, стъклата предназначени за работа с компютър трябва да включват антирефлексно покритие. Понякога нареченото антирефлексно покритие, антирефлективното (AR) покритие елиминира отраженията на светлината от предната и задната повърхности на стъклата, които могат да причинят напрежение и умора в очите. Основна причина за носене на очила за компютър без диоптър е точно намаляване на умората, зачервяването и раздразнението на очите при продължителна работа с видео дисплей.

Наши клиенти са хора работещи по цял ден пред компютър: програмисти, дизайнери, customer service representatives, продавачи в магазини, и много много други професии които се извършват пред видео дисплеи или на искуствено осветление. Вижте мнение на доволни наши клиенти от тук!

Стъкла за очила Better Vision – От какво ни предпазват?

Потенциалните странични ефекти при работа с видео дисплей или изкуствено осветление са: напрежение и сухота в очите, главоболие, мигрена, чувство за тежест, болки в шията и световъртеж, замъглено и двойно виждане, умора при работа с компютър.

Как работят нашите стъкла?

Стъклата за очила за компютър Better Vision са специално разработени за създаваните от нас очила за компютър. Стъклата Better Vision имат покритие, специално разработено за хора, които прекарват много време на закрито и са изложени на синьо-виолетова и LED светлина на цифрови устройства като смартфони, телевизори, таблети, компютри и офис луминисцентно осветление.
Нашите висококачествени CR39 стъкла блокират 40% от Синята светлина в спектъра 430nm – 450nm и 100% от Blue Light при 410nm. Гаранция за по-добро Зрение!
Предимства на нашите стъкла за очила:
 Стъкла с Blue Light защита
 Стъкла с UV защита
 CE/FDA/ISO9001/TUV

Вижте повече за стъклата за очила BetterVision от тук!

[]