При получаване на пратката моля проверете стоката в присъствието на куриера.
При получаване на пратката, трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствие на стоката с поръчката, както и нейната цялост. При несъответствие на получените стоки с поръчаните, МАГАЗИНЪТ заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя.В случай на липсващи стоки, констатирани от Потребителя при получаване на поръчката, МАГАЗИНЪТ може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако Потребителят откаже замяна на продуктите МАГАЗИНЪТ възстановява съответната заплатена сума. При наличие на проблем относно закупен продукт, може да се свържете с наш представител на телефон: 0885181395.
При констатация на дефектен продукт, МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов като транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на МАГАЗИНА.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да се откаже от договора за закупуването на стока в рамките на 14 работни дни след получаването на поръчката си. За целта стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба и без нарушен търговски вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 50 от ЗЗП.
Портебителят следва да заяви желанието си да се откаже от покупката:
– чрез формата за рекламации на интернет адрес тук
– като изпратят предоставения им „Формуляр за упражняване правото на отказ от покупката“ по електронната поща или разпечатан на хартиен носител на адреса за кореспонденция;
– по телефона като изискат входящ номер на рекламацията си.
Потребителят следва да върне закупената стока до офис на куриер: Еконт, офис Пловдив Смирненски или Спиди, офис Пловдив Лерин 1 за Бест Вижън Груп ЕООД, тел. 0885 18 13 95, след подаване на формуляра за връщане на поръчка в срок до 14 дни след като е заявил желанието си да се откаже от поръчката си и да заплати всички разходи по доставката.

Спорове и жалби:

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес, а именно гр. Пловдив, ул. “Висла ” 4,  на телефон 0885181395 или на електронен адрес office@bettervision.bg
При нарушения във външния вид и целостта на стоката възникнали при транспорта, може да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.