БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна

Гейминг очила

Gaming Очила против Синя Светлина

Показване на 2 резултата

Филтри

Какво трябва да знаем за гейминг очилата и ползите от тях

Една от най-популярните области на работа на производителите и продавачите на компютърни аксесоари е темата за компютърните очила или така наречените „очилата за геймъри“. Този аксесоар е представен като много полезен продукт за решаване на проблема с умората и болките в очите, главоболие и лош сън. За щастие има много просто и удобно решение: носенето на гейминг очила по време на дълги сесии от игри.

Нека поговорим малко за това какви са тези очила и как работят. Гейминг очилата представляват най-често срещания аксесоар, като наподобяват слънчеви очила, само че с филтър който частично отрязва синята част от цветовия спектър на екрана на компютъра. Антирефлексния слой на стъклата, отразяват отблясъците и продължителното играене на компютърни игри е много по-комфортно и приятно.

От какво предпазват gaming очилата?

Очилата за геймъри са предназначени да предпазват очите от вредното излъчване от монитори, лаптопи, игрови конзоли, електронни книги, телевизори. Лещите им са изработени от висококачествена издръжлива висококачествен полимер и са оборудвани със специални светлинни филтри, които ви позволяват да не натоварвате очите си при продължителна работа с дисплеи и монитори. В стъклата на тези очила, може да се сложат множество филтри и слоеве.

Вашият дисплей на монитора излъчва предимно синя светлина. Малко хора обаче знаят, че синята светлина причинява умора на очите. С прости думи, гейминг очилата филтрират синята светлина, намалявайки напрежението в очите и ви позволяват да прекарвате повече време с любимата си игра.

Може да изглежда, че филтърът  в много гейминг очила прави игрите да изглеждат странни. Всъщност те правят цветовете да изглеждат по -добре. Това е особено важно в забързаните игри, където трябва да различавате приятели от врагове само заради цветовете. Например, такива очила наистина предпазват от отблясъци и контрастът леко се увеличава поради частичното филтриране на синя светлина. И ако нямате възможност да изберете друг монитор и да организирате работното си място, така че изображението да не блести, тогава да – гейминг очилата ще ви помогнат.

Имате ли нужда от gaming очила?

С нарастващата популярност на стрийминга и киберспорта, все повече хора откриват, че прекарването на дълго време пред компютърен екран в крайна сметка вреди на очите им. Очите ви работят усилено, за да се фокусират върху обекти на екрана. И обектите в реалния свят, и изображенията на екрана имат различна острота.

Седенето пред екран може да увреди очите и зрението ви. Освен това можете лесно да се уморите, да почувствате главоболие или замъглено зрение. Ефекта на очила за игра е да се намали ефектът на синята светлина. В най-добрия случай ще спите по -добре, ще се чувствате по -добре и, разбира се, ще увеличите ефективността си в игрите.

Ето още няколко недостатъка на синята светлина, причинени от екрана:

– Синята светлина може да наруши съня и производството на мелатонин.

– Енергията на синята светлина е висока. Очите започват да се уморяват поради силния контраст.

– Трудно ви е да видите нещо поради по -ниската зрителна острота поради пренаситеността на синята светлина.

– Синята светлина може да причини оксидативен стрес в очите и фотохимично увреждане на ретината.

– Тя може да е свързана с увреждане на ретината, макулна дегенерация и катаракта.

Предимства на гейминг очилата

Очилата за игри и очилата за компютър позволяват на потребителите да седят пред екрана за дълго време. Очилата намаляват ефекта на синята светлина, за да предпазят очите ви. Те също така помагат за подобряване на вашето игрово изживяване.  Има няколко фактора, които трябва да имате предвид, преди да закупите най -добрите gaming очила против синя светлина:

Стъклата на очилата:

Лещите са най -важният фактор при очилата. Трябва да изберете този, който отговаря на вашата визия. Трябва да си купите очила с лещи, които могат да предпазят максималното количество синя светлина, проникваща в очите ви. Защото по-голямата част от времето прекарвате пред екрана на компютъра.

Ако имате късогледство или далекогледство и дори евентуално в комбинация с астигматизъм, закупуването на игрални очила без диоптри е противопоказано. Те няма да помогнат, а само ще влошат положението. Тъй като лещите с диоптри трябва да бъдат избрани за конкретни очи. Освен това не е необичайно едното око да се нуждае от една леща, а другото да използва друго. В този случай очилата трябва да се избират само с помощта на офталмолог.

Също така се опитайте да вземете стъкла без диоптър, за да подобрите играта си. Синята светлина е фонова светлина и влошава картината, при премахване на синята светлина ще виждате по-добре и по-ясно.

Рамките на очилата:

Избора на правилните рамки за очила също е неразделна част от избора на очила. Гейминг очилата се правят два вида материал. Единият е метал, а другият е пластмаса. Металната рамка не е толкова привлекателна, но е много по- издръжлива. А пластмасовата рамка е по -стилна, но няма да издържи дълго. От вас зависи какво искате. Но се уверете, че рамката пасва на главата ви. Така че лесно можете да носите най -добрите игрални очила без умора. По този начин зрението ви няма да бъде засегнато по никакъв начин.

Цената на очилата:

Бюджет: Това е най -важното нещо, върху което трябва да се мисли. Когато знаете вашите изисквания, планирайте бюджет, който можете да си позволите. Защото това ще ви помогне да изберете най -добрите игрални очила на разумни цени. На пазара има много производители, които правят най-добрите продукти и тези продукти имат висока цена. Трябва да изберете този, който отговаря на вашия бюджет. Гейминг очилата със стъкла BetterVision Gaming са най-доброто решение за геймъри търсещи качествени, ръчно изработени очила за игри на достъпни цени.

Гаранция на очилата:

Гаранция: Очилата се нуждаят от грижи, за да ви служат дълго, но понякога може да се окажат дефектни. Така че, не забравяйте да получите гаранцията, когато купувате най-добрите очила за игра против синя светлина.Всички гейминг очила BetterVision се изпращат с опция преглед и тест. Имате и 15 дена право на връщане и замяна и 6 месеца гаранция на стъклата.

Бонус фактор: Някои производители предоставят като бонус кърпа за почистване и твърд калъф с игралните очила. И двете неща се използват за защита на стъклото. Почистващата кърпа е толкова мека, че лесно можете да почистите очилата си с нея. В допълнение, твърдият калъф ги предпазва от счупване.

Малко хора знаят, че гейминг очилата всъщност са важно и полезно нещо, така че повечето хора предпочитат първо да се справят с евтин чифт, за да определят нуждите си за себе си. Но най-добрите gaming очила не са твърде евтини, малко по-скъпи са, но за сметка на това по-качествени.

Купуването на нискокачествен и евтин продукт ще доведе до факта, че изобщо няма да получите синьото филтриране и премахване на отблясъците на екрана на компютъра. Ако вече сте решили да си купите гейминг очила, изпробвайте нашите Премиум продукти!

[]
×
Добави имейл и

Вземи 5% отстъпка сега!

Не благодаря! * С добавяне на имейл, вие се регистрирате да получавате нашите имейли. Можете да се отпишете по всяко време.