БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна

Детски очила за компютър

Показване на 4 резултата

Филтри
 • Детски Очила за компютър – Cosy

  Цена: 69.99лв.

  89.99лв.

  Оценка

   
  4.88 от 5
   Ревю (8)
 • Детски Очила за компютър – Kiddo

  Цена: 64.99лв.

  89.99лв.

  Оценка

   
  5.00 от 5
   Ревю (4)
 • Очила за компютър – Trendy Black

  Цена: 79.99лв.

  Оценка

   
  5.00 от 5
   Ревю (3)
  Добавяне в количката
 • Детски Очила за компютър – Miki

  Цена: 64.99лв.

  88.99лв.

  Оценка

   
  0 от 5
   Ревю (0)

Детски очила за компютър без Диоптър

Детски очила за компютър със защита от синята светлина и UV защита. Качествени стъкла за защита на очите на вашето дете от вредни лъчения от видеодисплеи. Всички предлагани от нас очила за деца са ръчно изработени от нашите оптици и са без Диоптър.

Детски очила за компютър
Дете учи онлайн на лаптоп

Повечето деца прекарват часове пред всякакви видеодисплеи – телевизори, компютри, мобилни телефони, таблети, лаптопи не само вкъщи, но и навън и в училище. Очилата без диоптър със защита от синята светлина излъчвана от видео дисплеите са отличен начин за защита на детското зрение. Стъклата, които изрязваме и монтираме професионално на рамките са с най-висока степен на защита от вредната и предизвикваща умора в очите синя светлина, а също така имат и UV защита, което прави детските очила за компютър, подходящи за носене и навън.

В дигитализираното ни ежедневие, има много и най-различни източници на вредни лъчения различни от видео дисплеите. Дори луминисцентното осветлени в училище и в кабинетите и офис сградите е източник на синя светлина, която е високо енергийна и води до симптоми на умора, главоболие, трудно заспиване вечер поради превъзбуда и не рядко умора дори още в началото на деня.

В нашият онлайн магазин можете да намерите различни рамки съобразени с нуждите на Вашето дете – гумирани рамки, за по-лесно носене, по-здрави и издръжливи на усукване материали, но в същото време леки и удобни, за по-продължително носене и не на последно място, качествена изработка и модерен дизайн, така че детето да не чувства притеснение при носене на избрания модел детски очила за компютър.

Веселите и изкрящи цветове може да бъдат лесно комбинирани с детските дрехи, така че очилата да се превърнат от задължение в любим аксесоар, който да помага и защитава зрението на Вашето дете.

Детски очила за компютър без диоптър

Какви са предимствата на нашите Детски очила за компютър?


Дамски и Мъжки очила за компютър без Диоптър

Дамски очила за компютърНад 100 модела и цвята дамски очила за компютър със защита против синя светлина и UV400 защита. Цени започващи от 35.99 лв. за очила + твърдо калъфче, кърпичка и сертификат за качество и гаранция.
Мъжки очила за компютър Над 100 модела и цвята Мъжки очила за компютър със защита против синя светлина и UV400 защита. Цени започващи от 35.99 лв. за очила + твърдо калъфче, кърпичка и сертификат за качество и гаранция.

[]
×
Добави имейл и

Вземи 5% отстъпка сега!

Не благодаря! * С добавяне на имейл, вие се регистрирате да получавате нашите имейли. Можете да се отпишете по всяко време.