БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна

Дамски очила за компютър

Показване на 1–12 от 63 резултата

Филтри
1 2 3 4 5 6

Дамски очила за компютър без диоптър

Какво е важно при избора на дамски очила за компютър? Несъмнено красивият дизайн е на едно от първите места по важност при избора за всяка дама. Стил, качество и цена са следващите по важност критерии, но не на последно място идва и защитата за дамските очи от прекомерната работа пред компютър, видео дисплеи и мобилен телефон и изкуствено осветление. Бъдете стилни, елегантни и запомнящи се, но и защитете зрението си, като изберете модел описващ Ващата същност от богатия ни онлайн каталог на дамски очила за компютър без диоптър.

Дамски очила за компютър
Очила за компютър котешко око – Черни

В тази цифрова ера едва ли минава ден, в който да не прекараме няколко часа пред екрана на компютъра. И ако не сме на компютъра, се взираме в телефоните си. Цялото това време на екрана може да бъде трудно за нашите очи, поради което е добра идея да вземете чифт компютърни очила. С нашите модели получавате гаранция за предпазване на очите ви от вредни отблясъци на екрана, синята светлина и UV лъчите, но също такаще изглеждате страхотно.

Дамски очила за компютър против синя светлина

Над 100 модела и цвята рамки за очила. Ръчно изрязани и поставени стъкла. Тестване на стъклата преди да бъдат изпратени към нашите клиенти. Хиляди доволни клиенти. Опция преглед и тест преди плащане. 15 дена право на връщане/замяна. Това са само част от многобройните предимства на нашите продукти!

Какви са предимствата на нашите Дамски очила за компютър?


Трябва ли да нося компютърни очила?

Доказано е, че очилата против синя светлина облекчават умората на очите, така че ако прекарвате повече от час на ден на своите устройства (както правят повечето от нас), е добре да ги носите.

Дори ако смятате, че очите ви са добре и не постоянно присвивате очи към екрана, не ги търкайте и не чакайте да ви заболи глава. Разумно е да вземете предпазни мерки, за да предпазите зрението си от отблясъците на компютърните монитори, таблети и смартфони и изкуственото осветление.

Най-добрите компютърни очила за жени

Убедени ли сте, че трябва да носите чифт такива? Имате късмет: Вече свършихме упоритата работа, търсейки достъпни и стилни очила за вас. Нещо повече, всички те са под 100 лева. Вижте предлаганите от нас модели най-добри компютърни очила за жени и прочетете мненията оставени от наши клиенти. Това е най-добрата гаранция за взимане на правилно решение!

Гордеем се с 99% доволни клиенти! Можете да видите отзиви за нашите очила и ако имате въпроси да се свръжете с нас. С радост ще ви съдействаме!

Цена на Дамски очила за компютър

Цената на очилата се определя от няколко фактора – рамките, стъклата и трудността и времето за изрязване и поставяне на лещите на самите рамки. Моделите предлагани от BetterVision предлагат отлично качество на достъпна цена. За нас е важно да предлагаме перфектния краен продукт, които да защитава очите Ви. Ние предлагаме очила със защита то синята светлина и UV защита на достъпна цена започваща от 35.99 лв.

Мъжки и Детски очила за компютър

Мъжки очила за компютър Над 100 модела и цвята Мъжки очила за компютър със защита против синя светлина и UV400 защита. Цени започващи от 35.99 лв. за очила + твърдо калъфче, кърпичка и сертификат за качество и гаранция.

Детски очила за компютърНад 50 модела и цвята детски очила за компютър със защита против синя светлина и UV400 защита. Цени започващи от 44.99 лв. за очила + твърдо калъфче, кърпичка и сертификат за качество и гаранция. 

Знаете ли колко често мигате по време на работа пред компютър?

Всеки от нас мига от 12 до 15 пъти в минута, но когато се намирате пред екрана на компютъра, този брой намалява драстично до 3 до 4 пъти в минута.

Поради тази причина, всеки който работи дълги часове пред видеодисплеи – компютри, монитори, телевизори, телефони се нужае от защитни очила за компютър.

[]
×
Добави имейл и

Вземи 5% отстъпка сега!

Не благодаря! * С добавяне на имейл, вие се регистрирате да получавате нашите имейли. Можете да се отпишете по всяко време.