БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна

Мъжки очила за компютър

Показване на 1–12 от 38 резултата

Филтри
1 2 3 4

Мъжки очила за компютър без диоптър

Стилът, комфорта и удобствто при носенето на очилата са едни от на-важните критерии за избор на мъжки очила за компютър. Но нека не забравяме и ефективната защита за Вашето зрение, което трябва да изпълняват Вашите предпазни очила за работа с видеодисплеи. Често всички ние работим по 8 и дори 12 часа пред всякакви монитори и източници на изкуствена светлина. Затова правилния избот на защита за очите е от изключителна важност.

Стилните мъжки очила за компютър са по -достъпни от всякога. Никога не е било по -лесно да намерите стилове мъжки очила, които да отговарят на вашата личност и начин на живот. Техническите подобрения са добавили нови нива на комфорт и издръжливост, а що се отнася до стила на очилата, няма граница.

Мъжки очила за компютър
Мъжки очила за компютър Modern Casual

Вашите нови мъжки очила за компютър са последен щрих и най -важния ви аксесоар особено когато работи дълго време пред дигитални устройства. В крайна сметка очилата ви са първото нещо, което хората виждат, когато гледат очите ви.

Ние предлагаме над 100 модела последни тенденции в мъжките очила за компютър без диоптър, които могат да допълнят визията ви и да ви забележат по най -добрия начин. Не забравяме и за защитата за Вашите очи – всички наши стъкла за очила BetterVision са със защита против синята светлина и имате UV400 защита. И са ръчно изработени и тествани от нашите оптици!

Какви са предимствата на нашите Мъжки очила за компютър?

Мъжки очила за компютър без диоптър


Дамски и Детски очила за компютър без Диоптър

Дамски очила за компютърНад 100 модела и цвята дамски очила за компютър със защита против синя светлина и UV400 защита. Цени започващи от 35.99 лв. за очила + твърдо калъфче, кърпичка и сертификат за качество и гаранция.
Детски очила за компютърНад 50 модела и цвята детски очила за компютър със защита против синя светлина и UV400 защита. Цени започващи от 44.99 лв. за очила + твърдо калъфче, кърпичка и сертификат за качество и гаранция. 

Знаете ли колко често мигате по време на работа пред компютър?

Всеки от нас мига от 12 до 15 пъти в минута, но когато се намирате пред екрана на компютъра, този брой намалява драстично до 3 до 4 пъти в минута.

Носенето на очила за компютър, намалява умората в очите и чувството на сухота и напрежение и подобрява работния процес.

[]
×
Добави имейл и

Вземи 5% отстъпка сега!

Не благодаря! * С добавяне на имейл, вие се регистрирате да получавате нашите имейли. Можете да се отпишете по всяко време.