БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна

Guess

Мъжки и Дамски Рамки за очила Guess


Промо цени от 94.99 лв. на Диоптрични Мъжки и Дамски рамки за очила
GU2658-50052.png
Дамски Рамки за очила Guess от 99лв.
GU50002-51052.png
Мъжки Рамки за очила Guess от 94.99лв.

Показване на единичен резултат

Филтри
 • Guess GU2885 001 52

  Цена: 171.00лв.

  247.00лв.

  Оценка

   
  0 от 5
   Ревю (0)
  Добавяне в количката

Рамки за очила Guess от онлайн магазин BetterVision.bg

Рамките за очила Guess са продукти от именита търговска марка, която винаги е в крак с времето. Най-често рамки за очила Guess се избират от хора, които не се притесняват да изпъкнат сред останалите с уникален аксесоар. Гамата от рамки за очила с марката Guess е толкова широка, че всеки от Вас ще може да избере за себе си нещо специално.

Какво е Guess?

Рамките за очила от Guess са много известни сега по цял свят, но преди десетилетия не е било така. Когато компания Guess стартирала в Америка, не е придобила веднага популярност. Братята Марчиано, пристигнали да покоряват Калифорния от Франция, имали много неосъществени идеи. Но все още не знаели как да ги превърнат в реалност. Решили да започнат с дънки.

Сините плътни панталони не били много модерни и стилни тогава. Дънков плат се използвал предимно за шиене на работно облекло. Затова младежите не били въодушевени от дънките Guess.

Но моделиерите успели да направят невъобразимото – от удобни работни панталони и якета те превърнали дънковите дрехи в еталон за стил. Ярки и модерни визии на всеки модел дънково облекло! Всеки модерен човек искал да има такава дреха. Дизайнерските произведения на изкуството на братя Марчиано подчертавали фигурата, тънкото усещане за стил и уникалността на собственика си.

Първите рамки за очила Guess са разработени със същото настроение и желание да се създаде нещо изключително. И това също им се получило! Скоро след това не само в Америка хората искали да имат рамки за очила на Guess, а и в целия свят. От момента, в който бил пуснат на пазара първият модел рамки за очила Guess, и до момента този аксесоар не губи популярност. Дори напротив – събира още повече възхитени погледи и отзиви.

Рамки за очила Guess – особености

Очилата Guess винаги са били, са и ще бъдат ултра модерно решение. Рамки за очила с тази марка има както за слънчеви, така и за диоптрични очила. И всеки модел и изключително качествен и удобен!

Създателите на рамките за очила Guess усъвършенстват всяка идея до най-малкия детайл, но се придържат към основната идея – блясъкът, вечно младата душа, свободата в избора на стил и увереността във всяка твоя крачка. Точно затова Guess е за свободни и смели личности, за хора с тънко усещане за стил и умение да си изграждат оригинален имидж.

Дизайнерските решения от Guess са винаги смесица от смела небрежност и елегантна класика. Компанията не се притеснява да привлича в разработките си млади иноватори, които се отнасят към създаването на нови колекции с голям ентусиазъм.

Експериментаторите залагат на различни материали за рамките за очила на Guess. Здрави метали за любителите на издръжливите аксесоари за постоянно използване. Ацетат за онези, които обичат ярките и оригинални форми. Между другото, той също е много здрав и лек. Така че рамките могат да служат много дълго време.

Как да изберете оригинални рамки за очила Guess?

За да разберете дали рамките за очила са оригинални, или не, е достатъчно да погледнете дръжките. Там ще видите официалната гравюра на компанията. Освен това ще са в пълен комплект, включително и сертификат. Информацията в него ще Ви ориентира оригинални ли са рамките за очила Guess, или не.

Ценовата политика на рамките за очила е различна. Но дизайнерските изделия никога не могат да бъдат прекалено евтини. В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от модели рамки за очила от световния лидер Guess на много добри цени. Ако имате нужда от информация или консултация, свържете се с нас!

[]
×
Добави имейл и

Вземи 5% отстъпка сега!

Не благодаря! * С добавяне на имейл, вие се регистрирате да получавате нашите имейли. Можете да се отпишете по всяко време.