БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 200лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 150лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 200лв.
ПЛАТИ само след ПРЕГЛЕД/ТЕСТ!
15 дни Връщане/Замяна

Предпазни очила

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Има много видове лични предпазни средства предназначени за защита при работа, но едни от най-важните са предпазните очила. Те осигуряват защита на очите при общи условия на работа, където може да има прах, стружки, летящи частици или течности, които да попаднат в очите. Независимо дали сглобявате нещо в гаража си, режете с ъглошлайф, извършвате ремонт на вилата, или работите с опасни течности, очите Ви винаги трябва да са добре защитени.

Зaщо е важно да носите предпазни очила?

Носенето на подходяща защита за очите на работното място може да предотврати хиляди очни наранявания всяка година. Честите наранявания на очите, възникващи по време на работа, могат да бъдат резултат от химикали или чужди предмети в окото и порязвания или ожулвания по роговицата. Други причини за очни наранявания включват пръски с мазнина и масло, изгаряния от пара, излагане на ултравиолетово или инфрачервено лъчение и летящи дървени или метални стърготини. Освен, че тези наранявания са много болезнени и съпроводени с обилно сълзене и невъзможност да се вижда, те носят и голям риск за зрението на хората.

В допълнение, здравните работници, лабораторният персонал, чистачите и други работници в здравни заведения могат да бъдат изложени на риск от заразяване с инфекциозни заболявания от пръски попаднали в очите.

Видове предпазни очила

Видът на предпазните очила защитаващи очите Ви, които трябва да носите, зависи от опасностите на работното ви място или извършвания от вас труд:

  • Ако работите в зона с възможни летящи частици, летящи предмети или прах, трябва да носите предпазни очила със странична защита (странични щитове)
  • Ако работите с химикали, трябва да носите очила
  • Ако работите в близост до опасно излъчване (заваряване, лазери или оптични влакна), трябва да използвате специални предпазни очила, очила, щитове за лице или каски, предназначени за тази задача

Цена на предпазни очила

Цената на различните видове предпазни очила обикновено варира от 5 до 50 лева в зависимост от марката, материалите, производителя и степента на защита, които предлагат. Цената може да се покачи и над 150 лева ако очилата са с дизайнерски рамки и лещи против замъгляване, поляризирани лещи или сменяеми лещи.

При нас ще намерите качествени предпазни очила на достъпна цена, така че да може да работите напълно защитени.

носете Предпазни очила

[]